روش های نگهداری میگوی خشک شده

میگوی خشک یک ماده بسیار رایج در غذاهای آسیایی است. ماما لین کیسه‌هایی از آن‌ها را در یخچالش ذخیره می‌کند و تقریباً به همه چیزهایی که می‌پزد اضافه می‌کند – از کوفته‌ها گرفته تا سبزیجات و سوپ. او خیلی از آنها را نگه می دارد که من معمولاً کیف های کوچک را با خودم به خانه می برم. فریب اندازه آنها را نخورید. اگرچه میگوهای کوچک و خشک شده، طعم اومامی زیادی را به هر غذایی می بخشد. (نکته جانبی: در زبان چینی، ما به طعم اومامی به عنوان “甜” (tían) اشاره می کنیم، که به طور تصادفی، کلمه ای است که برای توصیف “شیرین” نیز استفاده می شود. تصور کنید سردرگمی من زمانی که این کلمات چینی را در کودکی یاد می گرفتم.)

برای خرید میگو نیمه خشک ( صارداتی ) اینجا را کلیک کنید

میگوهای خشک را قبل از اینکه در آفتاب خشک کنند، اغلب در آب نمک خیس می‌کنند، که به عنوان یک نگهدارنده طبیعی عمل می‌کند. میگوهای بزرگتر معمولا گرانتر از میگوهای ریز هستند. اندازه های خاصی از میگوی خشک برای دستورالعمل های مختلف مناسب تر است. به عنوان مثال، میگوهای بزرگتر برای طعم دادن به سوپ عالی هستند، در حالی که میگوهای بسیار ریز برای پر کردن کوفته عالی هستند. به طور کلی، من دوست دارم میگوهای خشک متوسط ​​را در یخچال نگه دارم.

 

نحوه انتخاب میگوی خشک

آنها اغلب در بسته بندی در سوپرمارکت های آسیایی فروخته می شوند. همچنین ممکن است آنها را به صورت عمده در محله چینی ها یا سایر بازارهای بزرگ آسیایی به فروش برسانید. صرف نظر از اندازه، می‌خواهید بسته‌بندی را با میگوهایی که نارنجی روشن هستند انتخاب کنید. شما آنهایی را می خواهید که شبیه تصویر سمت چپ زیر باشند، نه میگوهای سمت راست. شما نمی خواهید میگوهایی که رنگ نارنجی محو شده با لکه های سفید ریز در سراسر آنها باشد. این نشانه این است که میگو برای مدت طولانی نگهداری شده است یا میگو در هنگام نگهداری به درستی خشک نشده است.

حتما بخوانید:
مشاوره کنکور 1401 - با این نکات مشاور نیاز ندارید - کنکور کمپانی

 

نحوه نگهداری میگوی خشک شده

بهترین راه برای نگهداری میگو این است که آنها را در یخچال در ظرفی نگهداری کنید. آنها می توانند برای مدت بسیار طولانی نگهداری شوند. می توانید آنها را به مدت 4 تا 5 ماه در یخچال قرار دهید بدون اینکه رنگ آنها محو شود یا آنها را برای نگهداری طولانی تر در فریزر قرار دهید. اگر آنها را به صورت بسته ای خریداری می کنید، بسته بندی را باز کرده و در شیشه نگهداری کنید. یک بار یک کیسه میگوی خشک شده را برای ماه ها در یخچال گذاشتم تا زمانی که آماده استفاده از آنها بودم کپک پیدا کردم. اگر بسته را زودتر باز می کردم، متوجه میگوهای رنگ شده می شدم و آنها را پرت می کردم.

 

راه های استفاده از میگو

می توانید از میگوی خشک برای طعم دادن به سیب زمینی سرخ شده، آبگوشت و حتی کوفته ها استفاده کنید. من عاشق استفاده از آن در برنج سرخ شده، چغندر یا برنج چسبنده هستم. ماما لین معمولاً میگو را به مدت 20 تا 30 دقیقه قبل از استفاده در سیب زمینی سرخ کرده در آب خیس می کند. این به نرم شدن میگو و آزاد شدن کمی طعم کمک می کند. اگر سوپ درست می‌کرد، این کار را نمی‌کرد. من میگوهای خشک متوسط ​​و ریز سرخ شده را بدون خیساندن از قبل هم زده ام و کاملاً بافت سفت و جویدنی میگو را دوست دارم. هر چند برای همه نیست.

 

در غذاهای برمه ای، خیس کردن مقدار زیادی میگوی خشک، آبکشی و له کردن میگو به قطعات بسیار ریز رایج است. می توانید این کار را در غذاساز انجام دهید. این “پالپ” میگو برای پخت و پز بسیار راحت است، اما باید ظرف چند هفته از آن استفاده کنید.

حتما بخوانید:
امن ترین سایت ها برای خرید سرور مجازی ویندوز
hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort android rat duşakabin fiyatları fud crypter hack forum instagram beğeni bayan escort - vip elit escort html nullednulled themesMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme Nakite ÇevirmeViagraMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme BozdurmaVodafone Mobil Ödeme Bozdurma