ممکن میباشد SLS را در غذاهای خاصی که می خورید، در محدوده های تایید شده توسط FDA مشاهده کنید. شما آن را به عنوان یک ماده تشکیل دهنده در محصولات مرسوم موجود در خانه و محل عمل بازدید خواهید کرد. استفاده از سدیم لوریل سولفات (SLS) در محصولات پاک کننده متداول هست چون در به دام انداختن ذرات آلوده برای از میان بردن آن ها مضاعف اثرگذار است. تركیبات تشكیل دهنده را نیز كه مطالعه میکنید میبینید كه كلمه سولفات در آن وجود ندارد. چنانچه این واحدهای اكسید اتیلن وجود داشته باشد به همین تركیب سدیم لوریل اتر سولفات میگوییم و اگر وجود نداشته باشد سدیم لوریل سولفات میگوییم. وقتی کلام از خمیردندان های سوای SLS می شود تعیین های زیادی در طعم و فرمولاسیون وجود دارد. گوگرد چیست و چه کاربردی دارد؟ تگزاپون چیست؟ تگزاپون نام تجاری ماده ای به نام سدیم لوریل اتر سولفات است. بررسی مواد تشکیل دهنده محصولات آرایشی نشان می دهد که سدیم لوریل سولفات سبب تحریک در غلظت 2 درصد یا این که اکثر می شوند. بخش اعظمی از همین محصولات از SLS به جهت ایجاد کار کف کردن در ارتفاع مراحل تمیز نمودن استعمال می کنند. ساخت سدیم لوریل سولفات آسان و ارزان است و در اکثری از شرایط ها به لطف کار می کند. سدیم لوریل سولفات علاوه بر اینکه به تیتر یک برهان کف زا به کار گیری می شود به تیتر یک امولسیفایر فعالیت می نماید و به حل شدن ترکیبات مبتنی بر روغن و آب امداد کند. سدیم لوریل سولفات به طور تام از منابع گیاهی نارگیل و یا روغن هسته نخل به دست می آید. پوست شما طاقت فرسا عمل می کند تا اشیاء مضر از لایه بالایی آن عبور نکند. در مورد به کار گیری از آن در محصولات آرایشی و بدن، مطالعه چک کردن ایمنی SLS، نشان داد که اگر به طور مختصر به کارگیری شود و از روی پوست شسته شود، مثل شامپوها و صابون ها کاملا بی سدیم لوریل اتر سولفات تولید خطر خواهد بود. توانایی سدیم لوریل سولفات در جداسازی روغن و گریس به مهربانی به محصولات صنعتی یاری می کند. درصورتیکه لثه های شما اهمیت هستند یا مستعد ابتلا به آفت هستید، خمیر دندان بدون سدیم لوریل سولفات می تواند جایگزین مهربانی باشد. اگر از تایپ کردن این مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید داده ها بیشتری در مورد سدیم لوریل سولفات در خمیر دندان لطفا از صفحه ما بخواهید.

ایندکسر