در این مطالعه 20 مثال کارخانه ای و 10 مثال طبیعی موجود در مرحله عرضه انتخاب شد. همانطور که گفته شد سیتریک اسید یک اسید قدرتمند با درصد خلوص بالا در حدود 98 تا 99 درصد می باشد. تولید اسید سیتریک بوسیله SSF (فرآیند کوجی) اولین بار در ژاپن توسعه و گسترش یافت، و معمولی ترین طرز برای تولید تخمیر موقعیت جامد اسید سیتریک است. مهم کلات زدن فلزات در آب سخت، به همین پاک کننده ها اجازه می دهد تا کف تولید نمایند و سوای نیاز به قابل انعطاف شدن آب خوبتر اسید سیتریک در شوینده عمل کنند. از آن جایی که سیتریک اسید، یک اسید غیر سمی بوده و کاربرد های اکثری در صنعت های متعدد دارد، هر روزه مقدار تقاضای همین اسید آلی نسبت به مقدار تولید آن افزایش می یابد و همین امری به طور کامل طبیعی است. در فرآیند کلاسیک ساخت اسید سیتریک، محلول کشت در سینی های کم عمق (ظرفیت 50-100 لیتر) نگه داشته می شود، و قارچ به تیتر حصیر میسلیوم در مرحله گوشه و کنار ساخت می شود. همین ماده جزء حیاتی چرخه کربس می باشد که به تیتر چرخه اسید سیتریک هم شناخته می شود، که مجموعه ای از واکنش های شیمیایی پیچیده به تیتر گزیده از تنفس تمام سلول های به کار گیری کننده از اکسیژن از گزاره سلول های موجود در گیاهان است. اسید سیتریک (Citric Acid) جوهر لیمو، یکی از افزودنیها و مواد اولیه غذایی دوستداشتنی در بیشتر کشورها است. یون سیترات مهم بخش اعظمی از فلزات نمک سیترات تولید میکند که مهمترین آن سیترات کلسیم (جوهر لیمو) است که برای مراقبت طعام از خرابی و خوشطعم نمودن آن بکار میرود. ۷ درصد از سرکه سپید اسید استیک هست و در انواع سرکهها، سرکه سپید بالاترین اسید را دارد. همین اسید امکان دسترسی پذیری زیستی مواد معدنی را ارتقا می دهد و به بدن اجازه می دهد که مینرال ها را خوبتر جذب کند.

ایندکسر