اولین راه حل به منظور جلوگیری از ریزش چاه، اندود کردن دیواره چاه بود، که به دلیل نداشتن ملات و مواد اضافی ضد آب امکان ریزش چاه از بین نمیرفت و ریزش چاه، فقط کمی به تعویق میافتاد. در فرآیند حفاری چاه نفت و گاز، به منظور حفاظت دیواره چاه در مقابل ریزش و جلوگیری از نفوذ سیالات تحت فشار ساختار درونی زمین، جداره گذاری انجام میشود. اما ریزش دیواره های چاه در حین حفاری یکی از مشکلات موجود برای انجام این عملیات به شمار میرفت.
لولههای پلیمری با توجه به این که مزایای و فواید بسیار متنوعی دارند، اما نمیتوانند در برابر دما و فشار زیاد تاب بیاورند، خاصیت اشتعال پذیری این پایپها باعث میشوند، به سرعت دچار لوله های بدون درز آسیب دیدگی شوند. اما نمیتوان از آن به مدت زیادی در دمای بالایی (قابل استفاده در دمای 0 تا 50 درجه سانتیگراد) استفاده نمود، به همین دلیل در شبکههای آبرسانی حرارتی، سیستم گرمایش از کف و بطورکلی جریان آب گرم کاربرد محدودی دارد.
برای یک چاه معمولاً چند رشته جداری میانی به کار میرود که این رشته جداری ممکن است از سطح زمین تا عمق 7000 فوتی امتداد یافته باشد. لولههای گالوانیزه برق در متراژها و ضخامتهای متفاوت تولید و موجود میباشد و لوله گالوانیزه برق مرغوبیت بالایی داشته و به بهترین نحو پوشش دهی و روکش گالوانیزه شدهاند؛ این لولهها مصارف گسترده و متنوعی داشته و برای سازههای فلزی، دکلهای مخابراتی، در صنعت گاز، نفت و پتروشیمی، کابلهای برق، در صنایع کشاورزی و آبرسانی، در تصفیهخانهها و نیروگاههای برق و آب، مورد استفاده قرار میگیرند. لوله گالوانیزه در واقع همان لوله فولادی درزدار (سیاه) است که پس از ساخت، برای محافظت در برابر مواد خورنده، جداره داخلی و خارجی آن را با آلیاژ روی روکش کرده اند.
بنابراین گالوانیزه از جنس فولاد نرم و روشی ساده و موثر برای محافظت از آهن در برابر تخریب ناشی از آب و هوا است. پس اتصالات رزوهدار جداره تولید باید برای مقابله با فشارهای احتمالی مقاوم باشند.معمولاً یک رشته جداری از چند لوله جداری با وزنها و گریدهای مختلف تشکیل میشود. لوله جداری، لوله فولادی بسیار مقاوم از جنس فولاد آلیاژی میباشد که با سه محدوده طولی (34 – 25، 25 – 16 یا 48 – 34 فوت) در چاههای نفت و گاز به عنوان پوشش سطح داخلی چاه استفاده میشود.