مواد مغذی ماهی سرخو را می شناسید؟

ماهی سرخو، دارای مقادیر زیادی اسیدهای چرب مفید از جمله امگا3 است که به دلیل میزان کم کلسترول، مصرف آن به بیماران قلبی توصیه می‌‌شود. البته طرز پخت ماهی سرخو برای این بیماران، باید به غیر از روش سوخاری باشد. مصرف این ماهی به دلیل پروتئین بالا به کودکان و زنان باردار نیز پیشنهاد می‌‌شود. در برخی از منابع ذکر شده است که مصرف آن برای بیماران دیابتی، بیماران با مشکلات گوارشی و پروستات نیز می‌‌تواند مفید باشد. گوشت آن دارای مقادیر بالایی سلنیوم است. این عنصر در جلوگیری از سرطانی شدن سلول‌‌های بدن موثر است. بنابراین مصرف این ماهی جهت کاهش ابتلا به سرطان نیز توصیه شده است.     

 

مصرف این ماهی می‌‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌‌های کلیوی، گوارشی و سرطان را کاهش دهد.  دارای مقادیر بالایی پروتئین می ‌‌باشد که مصرف 100 گرم آن در روز میزان 50 درصد از نیاز پروتئینی بدن را برطرف می‌‌کند. همانند سایر آبزیان جنوب، دارای مقادیر بالایی  فسفر، کلسیم و ویتامین‌‌های مختلف به ویژه ویتامین B12 است. ماهی سرخو تازه جنوب، دارای میزان قابل توجهی اسید آمینه تریپتوفان و عنصر سلنیوم است، حضور این دو ماده بسیار مهم در گوشت آن، این ماهی را به عنوان یک ماده‌‌ی غذایی ضد سرطان معرفی می‌‌کند. سرخو علاوه بر میزان پروتئین بالا، املاح و ویتامین‌‌های مفید، چربی بسیار کمی دارد. اینجا کلیک کنید.

حتما بخوانید:
اخبار ارز دیجیتال مرور شد: از اشتباهات مختلف چه چیزی می‌توان مطالعه کرد
hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort android rat duşakabin fiyatları fud crypter hack forum instagram beğeni bayan escort - vip elit escort html nullednulled themesMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme Nakite ÇevirmeViagraMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme BozdurmaVodafone Mobil Ödeme Bozdurma